Nie wiem jak zacz±æ, wiec opisze to w³asnymi s³owami po kolei.
By³a ¶roda, by³em u dziewczyny w mie¶cie w którym siê uczy, wszystko by³o ok, spêdzili¶my cudowny dzieñ, nastêpnego dnia w czwartek napisa³a mi, ¿e idzie spaæ, a jak siê potem okaza³o pojecha³a do domu ( bo mieszka na wsi ), a tam przyjechali z Warszawy na 2 tygodnie znajomi, 9 ch³opaków, 4 dziewczyny.
Od czwartku ma³o pisali¶my ma³o smsów i w ogóle mniej czu³ych, zawsze by³o du¿o s³odkich wyrazów typu misiu, kochanie, kocham Ciê itp.. od czwartku ju¿ tego nie ma, w niedziele siê spotkali¶my jak przyjecha³a ponownie do internatu. Dzieñ niby by³ ok, zapewnia³a mnie, ¿e jestem tylko ja i w ogóle. Przytulali¶my siê, ca³owali¶my. W poniedzia³ek dowiedzia³em siê, ¿e dosta³a bluzê od tamtego ch³opaka co jest u niej na wiosce.
By³em u niej tak¿e wczoraj ( wtorek ), dzieñ by³ udany, przytulanie, czu³e s³owa, wspólne lody, pyta³em, dochodzi³em, obiecywa³a, ¿e jestem tylko ja. Mówi³a, ¿e oni to tylko znajomi i chce po prostu sobie z kim¶ posiedzieæ bo mieszka na wiosce a tam nikogo nie ma...
Jestem zazdrosny o ni±, widzê, ¿e czasem to j± wkurza i w ogóle, a tamten typ do niej pisze dzwoni...
Powiedzcie czy mam powody do obaw? Ania twierdzi, ¿e mnie kocha. Ja jej ufam tylko boje siê, ¿e jaki¶ pajac mi j± zabierze...
Jeste¶my razem ponad 8 miesiêcy. Proszê o odopowied¼, Dzieki.
Nie chcê Ciê straszyæ, ale chyba co¶ jest nie tak. Nie podpad³e¶ ostatnio czym¶ u swojej dziewczyny? Mo¿e czym¶ jednak jej podpad³e¶ i chcia³a siê zrewan¿owaæ.
Lub... czy by³aby sk³onna Ciê zdradziæ? Opisz, co robili¶cie. Jakie by³y relacje wcze¶niej.
Nic jej nie zrobi³em. Dzieñ przed wyjazdem do domu siê widzieli¶my, by³o s³odko jak zwykle. Dziewczyna mi obiecywa³a, zapewnia³a, ¿e jestem tylko ja i ¿e nie potrafi³aby ze mn± zerwaæ...
Jej siostra mówi to samo, ¿e jest zapatrzona we mnie...
Czy my¶licie, ¿e jak tamci wyjad± ( za tydzieñ ) to wszystko wróci do normy?
Skoro mówisz, ¿e wszystko by³o ok miêdzy wami - to chyba wszystkiemu jest winna Twoja zazdro¶æ. Wrzuæ na luz i przeczekaj jak wyjad± zobaczysz, ¿e wszystko wróci do normy. Nawet jej siostra zapewni³a Ciê, ¿e ona Ciê kocha
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach