True Hearts Strona G³ówna True Hearts
Forum Mi³osne

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Problem...
Autor Wiadomo¶æ
gaja 

Pomog³a: 4 razy
Do³±czy³a: 01 Pa¼ 2005
Wys³any: Pi± Sty 27, 2006 13:25   

hmm.. poniekad zgadzam sie z V-FM , poniekad z Aga...
milo jest np uslyszec ze istnieja tacy ludzie<mezczyzni> ktorzy nia traktuja tego jak sport... to jest zupelnie cos niespotykanego < no ja nigdy nikogo nie spotkalam z takimi pogladami, V-FM jestes pierwszy :brawo: > . popularyzacja i rozpowszechnienie spraw intymnych tez nie jest zbyt dobrym zjawiskiem a czasami zakrawa na obrzydlistwo i zezwierzecenie. ale przychodzi mi tylko jedna mysl: bedziesz mial ta swoja jedyna kobiete i ona okaze sie beznadziejna w lozku i co wtedy ?? to nie bedziesz chcial sprobowac z inna ?? <wiem, to jest infantylne podejscie do sprawy :oops: >
aga ma racje ze to jest na tyle przyjemne ze po prostu szkoda by bylo z tego rezygnowac. dopoki nie uprawialam milosci to nie mialo to takiego znaczenia, ale jak juz raz sie sprobowalo to pozniej nie mozna przestac nawet o tym myslec szczegolnie jesli zycie sexualne tak codownie sie uklada...
to jest taki temat ze kazdy moze miec swoje zdanie a innym nie pozostaje nic innego jak je szanowac i nie dyskutowac... mysle ze twoja postawa V-FM zasluguje na uznanie i podziw, masz bardzo moralny system wartosci i to jest piekne bo takie niewinne i ... niespotykane ??
i tacy, dla których szkoda jest go traciæ..."

aga_kc 

Do³±czy³a: 02 Gru 2005
Wys³any: Pi± Sty 27, 2006 23:04   

wiesz gaju, troszkê z twojej wypowiedzi wynika, ¿e kazdy facet który spróbowal seksu traktuje t± dziedzinê jak sport, a przeciez tak nie jest... widzê to na przyk³adzie swojego tygryska... nie jest to jakas najwazniejsza na swiecie rzecz dla nas i absolutnie nie traktujemy tego jak jak± dyscyplinê. Sporciarze to takie jednostki które sa niezaspokojone i poluj± na wiele dziewczyn (to nie jest normalne).

a czekanie na odpowiedniego partnera jest bardzo s³uszne, te¿ tak zrobilam. przecie¿ mog³am to zrobic wczesniej, ale nie chcialam bo wiedzialam , ¿e wczesniejsze zwiazku rozpadn± sie bardzo szybko i nie maja przysz³o¶ci. z tym wola³am czekaæ i czeka³am do¶æ d³ugo, bez pospiechu.

a faceci tacy jak V-FM istniej±, tylko trzeba umieæ na nich trafiæ ;)

gaja 

Wys³any: Sob Sty 28, 2006 18:49   

nie zrozumialas mnie ale teraz nie mama za bardzo czasu tlumaczyc o co mi chodzilo bo mam urodziny sis. moze pozniej...

aga_kc 

Wys³any: Sob Sty 28, 2006 22:28   

gaja napisa³/a:
nie zrozumialas mnie ale teraz nie mama za bardzo czasu tlumaczyc o co mi chodzilo bo mam urodziny sis. moze pozniej...

wiem o co ci chodzi³o, ale mozna by³o to zrozumiec dwuznacznie ;)
nie musisz t³umaczyæ raz jeszcze ;)

gaja 

Wys³any: Nie Sty 29, 2006 12:33   

no ok, to ciesze sie ze rozumiemy sie bez slow :D
przed chwila na sniadanie zjadlam wczorajszy tort i stwierdzam ze to byl bardzo zly pomysl...<rzyga> ale mi slodko, ide sobie zrobic gorzkiem herbaty...

V-FM 
Rodem z Wielkopolski

Pomóg³: 8 razy
Do³±czy³: 20 Mar 2005
Sk±d: Wielkopolska
Wys³any: Czw Lut 02, 2006 23:44   

aga_kc napisa³/a:
I z tego powodu dziwie siê troszkê osobom aseksualnym (NIE mówiê oczywiscie o V-FM ! ! !), którzy nie doceniaj± tego co maj± i czuj± wstrêt do seksu, Ja osobiscie bym tak nie potrafi³a, seks jest bod¼cem który ³aczy ludzi i tego sie trzymam <mmmmmmm bardzo przyjemny bodziec 8) >

Ja siê nie dziwiê. ¯ycie bez seksu wi±¿e siê te¿ z pewn± przyjemno¶ci±, ale raczej zupe³nie innego rodzaju. Otó¿ daje to taki moralny komfort, ja bym to okre¶li³ jako "werwê moraln±". Uczucie wprost niesamowite, ale tylko osoba, która d³ugo zachowuje wstrzemiê¼liwo¶æ seksualn±, jest w stanie to zrozumieæ. I z tego aseksuali¶ci czerpi± rado¶æ ¿ycia. Ja móg³bym tak ¿yæ, nie przeszkadza³oby mi to, i je¶li (co niestety bardzo prawdopodobne) nie znajdê mi³o¶ci mojego ¿ycia, to tak bêdzie.
Dlatego Aga zazdroszczê Ci... Ja uwa¿am, ¿e spotkanie idalnego partnera to jak szczê¶liwy los na loterii. Prawie niemo¿liwe... Ja nie mia³em jeszcze takiej okazji :( By³o kilka dziewczyn, którymi siê zainteresowa³em, ale ¿adna z nich nie by³a t± jedyn±... Ale tak czy owak, moje ¿ycie u³o¿y siê OK: jesli bêdê sam, to te¿ dobrze.

aga_kc 

Wys³any: Pi± Lut 03, 2006 23:39   

V-FM, kazdy kiedy¶ spotka t± jedyna osobê i ty na pewno te¿, nie mozna siê poddawaæ i po prostu szykaæ. I nie nastawiaæ siê aseksualnie i aspolecznie ;)

Pid¿ama 

Do³±czy³a: 25 Lut 2010
Wys³any: Czw Lut 25, 2010 17:33   

Hej.
Przede wszystkim, je¶li ju¿ jeste¶ pewna ¿e chcesz tego warto zadbaæ o nastrój. Nawet nie planuj±c mo¿esz zrobiæ odpowiedni klimat itp. Mój pierwszy raz wygl±da³ tak, ¿e zaplanowa³am tylko jego urodziny. Kupi³am szampana ¶wieczki. NIe mia³am niczego powa¿niejszego w planach i nie by³am przekonana. Ale mój partner zacz±³ od delikatnych pieszczot. Je¶li wy te¿ tak zaczniecie, delikatnie i z wyczuciem napewno siê wam uda. Oczywi¶cie równie wa¿na i pomocna mo¿e siêokazaæ wcze¶niejsza rozmowa o tym. Pozdrawiam ;) )

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: