A ja do³±czam siê do ¿yczeñ, ale kieruje je do Wszystkich Kobiet - tych zno¶nych i tych mniej zno¶nych Wszystkiego naj naj lepszego z okazji waszego ¶wiêta!!
_________________ Na SzaryCh Morzach Samotno¶Ci szukam SweGo PrzeZnaCzenia...
to ja podziêkuje serdecznie moim forumowym przemi³ym kolegom lepiej pó¼niej ni¿ wcale (dziêkowaæ...)
Shadow napisa³/a:
Wszystkich Kobiet - tych zno¶nych i tych mniej zno¶nych
nie ma to jak z³o¶liwo¶ci nawet w momencie ¿yczenia wszystkiego naj...
[ Dodano: Pi± Mar 09, 2007 23:28 ]
i na dodatek ka¿dy wie do kogo shadow pije...
_________________ "S± rzeczy, na które mi siê patrzeæ nie chce
i takie, które ogl±daæ mogê dzieñ i noc,
S± ludzie, przy których czas nie istnieje
i tacy, dla których szkoda jest go traciæ..."
zale¿y czy kto¶ stara siê je zrozumieæ i ich zdanie i czy wykazuje tolerancjê na odmienne pogl±dy od swoich. niektórzy nie potrafi± i ³atwiej im jest powiedzieæ, ¿e kobiety s± niezno¶ne ni¿ przyznaæ siê do b³êdu. taka mêska niczym niepodyktowana duma i lêk przed przyznaniem racji p³ci piêknej. cechuje przede wszystkim osoby o niskiej samoocenie i tak zwanych m±drusiów co zawsze musz± wcisn±æ swoje 3 grosze
taka mêska niczym niepodyktowana duma i lêk przed przyznaniem racji p³ci piêknej
Niestety nie ma ludzi nieomylnych i nie zawsze p³eæ piêkna ma racjê, co za wszelk± cenê próbowa³a¶ udowodniæ w tym po¶cie, ale to jest temat z ¿yczeniami dlatego do dyskusji proponujê za³o¿yæ nowy temat.
_________________ Na SzaryCh Morzach Samotno¶Ci szukam SweGo PrzeZnaCzenia...
sam zaloz jesli jest ci potrzebny
nic nie probowalam udowodnic wiec nie wtykaj mi w usta slow, ktorych nie wypowiedzialam, bede bardzo wdzieczna
Shadow napisa³/a:
Niestety nie ma ludzi nieomylnych
ale ludzie omylni dziela sie na tych, ktorzy potrafia sie przyznac do bledu i na tych, ktorzy nie potrafia. nie sadz, ze cie szufladkuje. to nawet nie jest na twoj temat (ale pewnie wszystkim, ktorzy juz troche cie znaja nasunela sie taka mysl). ja po prostu abstrachuje
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach